Over

 

Mc.Pred66

Motor club Pred66 Tiel

Pieter & Ed

Wij zijn al vanaf onze jeugd hele goede vrienden wij hebben veel met elkaar gedeeld, zowel leuke dingen als minder leuke dingen en we zijn elkaar ook een tijdje uit het oog verloren. Maar toch echte vriendschap gaat nooit verloren.

Pieter Hoppenbrouwers

Pieter Hoppenbrouwers uit Tiel zit voor een spreekwoordelijk dubbeltje op de eerste rang. De staalconstructeur kocht in 2011 voor heel weinig 'een lekker handzaam motorfietsje om op te knappen. Jarenlang had hij een Suzuki GT 750 gereden, gevolgd door een motorloze periode. Dat moest toch maar weer eens anders worden. Het werd een KAWA Z 650 met heel weinig kilometers op de klok. Vet en vies was hij wel en hij deed het niet. Toch hadden verkoper CH Classics en het 'hoofd operatiën bij buurman Torenvlied er wel fiducie in, want ook de vorige eigenaar had keurig netjes verteld dat er met de bedrading het een en ander mis moest zijn. Maar inmiddels is het een nette motorfiets die zeker gezien mag worden. Het motorblad Motor Revue dacht er ook zo over in nov/dec 2012. En zo kwam het dat Pieter en zijn Kawa Z650 de volle aandacht kreeg.

 

Ed Pronk

Ik mag zelf ook van geluk spreken want ik kocht in januari 2014 een prachtige Honda cx500c voor veel te weinig geld. De motor ziet er goed uit en is goed onderhouden de bandjes kunnen nog zeker een seizoen mee en veder is het tikken en lopen.

Hij moet nog wel een goede poetsbeurt hebben en hier en daar wat schoonheid foutjes bei werken maar dan is die er klaar voor.

Zelf heb ik net als Pieter een motor loze periode van +/- 15 jaar achter de rug in deze periode heb ik nog wel met regelmaat op een motor gereden deze leende ik van mijn neef het was een Suzuki GSX750 R een gigantische sport fiets en dus niet leuk om achter een Kawasaki Z650 aan te reiden. Dit besloot mij om een rustige fiets van een soort gelijke kaliber als een Z650 aan te schaffen. En zo kwam het dat ik een onderhout’ s vriendelijke en onverwoestbare (volgens de kenners) Honda CX500c aanschafte.

 

 

 

 

naar boven