Kampeertips

 

Mc.Pred66

Motor club Pred66 Tiel

 

Op vakantie

op de motor,

Met een tentje bij je, is de ultieme vrijheid. Maar wat neem je allemaal mee, hoe krijg je al die spullen mee, en wat moet je nog allemaal aanschaffen;

Hier wat tips over wat je nodig hebt voor een kampeervakantie op de motor.

 

Probeer zo min mogelijk mee te nemen maar toch voldoende. Denk na over bijvoorbeeld; schoenen, je kunt motorlaarzen en wandelschoenen (als je van plan bent om tijdens je vakantie te gaan wandelen)meenemen. Maar je kunt ook alleen je wandelschoenen meenemen en deze gebruiken als motorlaarzen of andersom (als je ten minste goed op je motorlaarzen kunt wandelen.)

 

Denk ook aan een paar teenslippers of crocs deze kun je gebruiken tijdens het relaxen maar ook voor onder de douche, ten slotte wil je geen schimmels oplopen.

 

En als je een zaklamp meeneemt, bij de action bijvoorbeeld kan je een lamp kopen die je kunt gebruiken als zaklamp maar ook als pechlamp.

 

Maar er zij ook andere mogelijkheden mogelijk zoals deze,

 

Bij een noodgeval is het belangrijk dat je naar de radio kunt luisteren, licht hebt en bijvoorbeeld je mobiele telefoon kan opladen. Met deze noodgevallen radio heb je al die functies gecombineerd in één apparaat. Ook ideaal voor op de camping!

Te koop bij www.mijnslimmehuis.nl/

 

 

 

Ik wil geen reclame maken maar bij de action hebben ze ook bijvoorbeeld een kookkoffertje, deze is relatief klein en goed beschermt.

 

 

 

 

 

En wat dacht u hier van Aluminium kampeerpannenset

De originele lichtgewicht kampeer pannenset van aluminium. De kampeerpannenset is licht en compact. Alle onderdelen passen in elkaar zodat de pannen altijd compact vervoerd kunnen worden. De pannen zijn geschikt voor gebruik op een camping kooktoestel. Het handgreepje is los en past op iedere pan en deksel. De pannen zijn niet voorzien van een antiaanbaklaag. Er is wel een bandje meegeleverd die de pannenset netjes dichthoud.

 

 

Spanbanden en zo

Altijd goed om bij je te hebben; extra spanbanden. Spinnen (die elastische dingen met een haak aan beide uiteinden) zijn ook handig voor het vastmaken van je bagage, maar gebruik die alleen voor minder zware zaken (een fles water achterop de bagagerol bijvoorbeeld): je wilt niet dat het elastiek knapt, ergens halverwege de Brennerpas

 

Duck tape is ook een handige tool je kunt er echt van alles mee aan elkaar en dicht plakken .

Naa een storm een tak door je tent met Duck tape plak je het zo weer dicht tentstok gebroken je plakt het zo weer aan elkaar een winkelhaak in je jas, met Duck tape fix je het. Of ben je toevallig je ondergoed vergeten?

naar boven